Persbericht kandidaten en programma Groen Lubbeek

05 Juli 2018

Persbericht kandidaten en programma Groen Lubbeek

Groen gaat ervoor: met een sterke en volledige lijst willen we de Lubbekenaar overtuigen. De tijd is rijp voor een nieuwe kijk op wat een gemeente warm en welvarend maakt. Dat deze wens ook bij de Lubbekenaren leeft, blijkt uit het aantal inwoners dat zich afgelopen jaren bij Groen Lubbeek aansloot. Onze groep is aangegroeid tot een indrukwekkend team. We zien daarom de verkiezingen in oktober vol vertrouwen tegemoet. De kandidatenlijst en het programma liggen klaar.  

De vier speerpunten waarop we inzetten zijn burgerparticipatie binnen een transparant beleid, een warme gemeente die mensen verbindt en voor mensen zorgt, een verkeersveilig Lubbeek en een duurzame gemeente boordevol natuur.

Onze kandidatenlijst, een mix van ervaren Groenen en nieuwe talenten, weerspiegelt onze diverse maatschappij. De lijst wordt aangevoerd door Werner Boullart die zijn inzet al volop heeft getoond in deze legislatuur en sluit af met provincieraadslid Ann De Martelaer. Andere sterkhouders zijn Liesbeth Smeyers, Fons Creuwels, Sarah Delanoeije, Pieter Pardaens en Gerda Van Hoovels.

Raadpleeg de volledige lijst op onze website. Groen Lubbeek is ervan overtuigd dat wij met dit team voldoende kiezers kunnen overtuigen om tot een ander beleid te komen en onze speerpunten te realiseren!

Het programma vind je op onze website (www.groenlubbeek.be)