aankondiging Groene Pluim 2024

01 December 2023

aankondiging Groene Pluim 2024

Dag van de Vrijwilliger

Op 5 december 2023 is het de internationale dag van de vrijwilliger en dus van ieder die zich belangeloos inzet voor een betere wereld. Gezien het belang van de vrijwilligers willen we hen hier in Lubbeek ook de nodige aandacht geven en de Groene Pluim lanceren.

In onze gemeente zijn er heel wat initiatieven die elk op hun manier hun steentje bijdragen aan een progressieve, solidaire en duurzame gemeente en heel wat vrijwilligers die zich daar dag en nacht voor inzetten. Initiatieven met sterke figuren achter de schermen die zich met hart en ziel inzetten voor de goede zaak en een hele bende vrijwilligers die enthousiast meewerken aan een warm Lubbeek. Tijd om hen eens een groene pluim op hun hoed te steken.

Tijd voor een groene pluim 2024

We houden de criteria bewust open, zodat allerlei initiatieven aan bod kunnen komen. Stuur je kandidaat (persoon, organisatie of bedrijf) in voor 23 december 2023 via [email protected] of via een van onze mandatarissen.

Deze inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een jury, waarna de inwoners van Lubbeek kunnen stemmen via Facebook of website. De uitreiking zal begin februari plaatsvinden, live met een kleine receptie.