06 jan 2023

Groene Pluim 2023

In onze gemeente zijn er heel wat initiatieven die elk op hun manier een steentje bijdragen aan een progressieve, solidaire en duurzame gemeente. Tijd om hen een groene pluim op de hoed te steken.

Initiatieven met sterke figuren achter de schermen die zich met hart en ziel inzetten voor de goede zaak, ook vaak vrijwilligers die enthousiast meewerken aan een warm Lubbeek, werden in de loop van december aangedragen als kandidaat voor deze Groene Pluim. 

Een jury heeft drie laureaten uit de aangedragen kandidaten geselecteerd. Alle inwoners van Lubbeek kunnen nu hun stem uitbrengen tot 22 januari 2023.

Klik hieronder om de laureaten beter te leren kennen.

 

Albert Verheyden, bezieler van talloze initiatieven  Alle vrijwilligers van de 11.11.11-groep Lubbeek Pieter Pardaens, trekker van het Lubbeekse trage wegen netwerk

                 

 

Breng uw stem uit en geef een pluim aan het Lubbeeks initiatief van uw voorkeur. Op 28 januari wordt de winnaar kenbaar gemaakt.

Iedereen is uitgenodigd om 20h op de uitreiking in de basisschool van Pellenberg (refterzaaltje, Kerkplein 9, 3212 Pellenberg)

Recent responses