Fons Creuwels

27 Juni 2018

Fons Creuwels

3e plaats

Fons Creuwels is mijn naam. Ik ben 59 jaar, woon in Linden en ben vader van drie volwassen kinderen. Ik werk als logistiek coördinator in de bijzondere jeugdzorg. Ik ben actief in het Lindens verenigingsleven en zetel sinds 2009 in de gemeenteraad voor Groen.

De afgelopen 6 jaar was ik fractieleider voor Groen in de gemeenteraad en lid van de commissie ter voorbereiding van de gemeenteraad. Als lid van deze commissie bereidde ik de dossiers voor en haalde de pijnpunten in de dossiers naar boven. Ik herformuleerde de voorstellen om ze te verbeteren.

Daarnaast deden we met Groen ook een heel aantal voorstellen waarvan er enkele weerhouden werden (oa de boekentil). Bij stemmingen op de gemeenteraad heb ik steeds voor ogen gehouden of de te nemen beslissing goed was voor de burger en ook steeds in die zin gestemd en  getracht zo een positieve oppositie te voeren.

"een verkeersveilige warme gemeente waarin ecologie en economie samengaan"

Graag zou ik in de toekomst  onze gemeente mee besturen  om zo de vier speerpunten van Groen Lubbeek mee te verwezenlijken. Het streven naar een verkeersveilige warme gemeente waarin ecologie en economie hand in hand kunnen gaan. Waar de burger ook in de jaren na de verkiezingen nog een stem heeft en gehoord wordt. Hiervoor wil ik in de komende zes jaar gaan.