06 April 2024

20.00u -
23.00u

Comedy for a better Lubbeek - Bert Gabriels & friends

Comedy for a better Lubbeek - met Bert Gabriels , Zaal Santro Tiensesteenweg, 3211 Binkom

Ik doe mee!
Comedy for a better Lubbeek - Bert Gabriels & friends

Comedy for a better Lubbeek - Bert Gabriels & friends

Na twee succesvolle edities van “Comedy for a better Lubbeek” organiseren we dit jaar een derde editie. Lachen is niet alleen gezond; het houdt ons ook een spiegel voor. Bert Gabriels is een standup comedian in hart en nieren. Gekend van zijn TV-werk voor Zonde van de Zendtijd, maar ook voor zijn opeenvolgende theatershows. De laatste daarvan was in 2017, maar hij werkt weer volop aan een nieuwe show. Op 6 april kan je in Lubbeek alvast een preview van deze show in wording krijgen!
Master of Ceremony van dienst is onze huiscomedian Wim Van Dooren. Hij nodigde enkele comedy-vrienden uit om de avond op te warmen: Carmen Gonzalez en Gery La Boule. Zij zorgen ervoor dat onze lachbarometer meteen de hoogte in schiet.

De bar opent om 19:30u, vanaf 20u laten we de comedy-duivels uit hun kot.
Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig je plaatsjes! De toegangsprijs is 8 € in voorverkoop en 10 € aan de kassa. Na reservatie vind je de overschrijvingsgegevens in de bevestigingsmail.

Wil je erbij zijn, reserveer je stoelen, en noteer in je agenda 6 april om 20h “Comedy for a better Lubbeek”.
Inschrijven kan hieronder of via [email protected]

Locatie: Zaal Santro in Binkom

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.