04 Maart 2023

20.00u -
23.00u

Comedy for a better Lubbeek - Raf Coppens & friends

Comedy for a better Lubbeek - met Raf Coppens , Zaal Santro Tiensesteenweg, 3211 Binkom

Ik doe mee!
Comedy for a better Lubbeek - Raf Coppens & friends

Comedy for a better Lubbeek - Raf Coppens & friends

Na een reeks succesvolle “Concerts for a better Lubbeek” organiseren we intussen al een tweede editie van “Comedy for a Better Lubbeek”. Lachen is niet alleen gezond; het houdt ons ook een spiegel voor. Raf Coppens is een standup comedian in hart en nieren, met snedige en onverbloemde grappen. Er zijn geen heilige huisjes voor Raf. Hij is gekend als onelinerkampioen, en om de diverse liedjes waarmee hij de avond traditioneel afsluit.

Voor de pauze speelt Marlies Verschueren. Marlies herken je aan het pianootje dat ze overal meesleurt. Waarom? Dat kom je op 4 maart wel te weten. Tijdens haar transitie begon ze ook te werken aan een stand-up comedy act, en schreef ze de voorstelling “Hello Clitty”. Humor met een gezonde dosis zelfspot, tegelijkertijd bitter en zoet, scherp en ontroerend.

De avond wordt opgewarmd en aan elkaar gepraat door iemand uit eigen huis: Wim Van Dooren. Wim staat bekend als aanslenterend talent. Te jong om boomer te zijn, al denken zijn kinderen daar anders over. Te oud om met comedy te starten, al is zijn vrouw al lang blij dat hij eens de deur uit is. En zijn kroost vindt het al lang goed dat hij zijn “dad jokes” eens ergens anders uittest.

De bar opent om 19:30u, vanaf 20u laten we de comedy-duivels uit hun kot.
Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig je plaatsjes! De toegangsprijs is een vrije bijdrage in de hoed.

Wil je erbij zijn, reserveer je stoelen, en noteer in je agenda 4 maart om 20h “Comedy for a better Lubbeek”.
Inschrijven kan hieronder of via [email protected]

Locatie: Zaal Santro in Binkom

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.